♥Kesah Salesman♥

Friday, December 24, 2010



kesah ini terjadi bile slidding door rumah terbuka nasib grill masih berkunci dengan gatenye sekali. adik panggil iqa kat dalam bilik bagitaw ada orang datang (boleh consider orang datang ke tu?) ade ne.salesman datang nak promote barang. water filter.


iqa : ye cik ade ape
en.salesman : mak ayah ade rumah tak?
iqa : xde kerja
en.salesman : owh.. ade tak orang datang promote water filter jenama X
iqa : tak de
en.salesman : kalau mak ayah ade boleh la nak terang kan tentang water filter ni.
iqa : hehe sory la parent xde..
en.salesman ; parent tak de..no fon awak ade? heheh(***sambil buat muka macam kerang busuk)
iqa : tak de (senyum tak ikhlas )
en.salesman : hehe gurau je..
iqa : hehe xpe. ok la ye..
en. salesman : number fon ade?
iqa : (angkat kening ziana zain sambil mulut senyum sumbing..)

die pun berlalu pergi...

huhu ni jual water filter ke jual minyak?huhu ni la salah satu sebabnye ramai orang tak suke layan salesman. cik abang oi jual la barang tu elok2.. ni dari rasa nk beli terus ilang nafsu nk beli..

to en.tunang
sory saham i still tinggi hehehehe

You Might Also Like

4 komen

  1. masa tu sepatutnya kasi penambar seribu je.. haha

    ReplyDelete
  2. hehe~..senangnyer mintak no..mesti dh biasa ngorat..heee~

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google