♥Centerpiece cute♥

Friday, December 24, 2010

B2B darlink semua.. im hunting for simple and under budget centerpiece..iqa punye table kenduri nanti iqa nak susun panjang2.. macam malas la nak buat bulat2 huhu.. so still not satisfied dengan centerpiece yang iqa jumpe.. tapi yang bawah ni macam comel and unik kan..


suke la bunga kuning ni


 unik gune champagne glass.. but bahaya iqa buat wed kat rumah aje budak2 ade ni jenuh la..
tengok pot die sangat cumil kan


 iqa suke ni.. tapi kalau buat meja oanjang tu mcm tak ok je
 budget kan semua yang die guna. yang dalam tin tu lagi budget kan
 heart to this sangat romantik..kene dengan tema merah iqa
this 1 sangat sesuai untuk ikhwan aite..
ha ni lagi budget ..cube gantikan dengan daun bawang or kucai haahaha

You Might Also Like

5 komen

  1. haha!! xtahan bila suruh ganti ngn daun bwg or kucai.. hihi..

    ReplyDelete
  2. elya pun tgh pikir2 centerpiece nk buat mcm mana ni....

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google