♥Thanx Mr.fiancee-Enggagement 6 Monthlyversary♥

Tuesday, November 02, 2010




mr.fiancee..
u r driving to ipoh rite now.hubbie yesterday genap 6 bulan kita bertunang.wow tak sangkakan dah 6bulan. i just wanna say thanx for being really understanding fiancee. bie taw betapa suffer nya cinta those 2 weeks ni. bie sangat-sangat penyabar..u selalu bagi cinta support..u try your best to make me feel comfort when i with u..

bie selalu ada dengan cinta..bie try your best un
tuk tenangkan cinta bila cinta terlalu stress.. hati cinta luluh bila tengok bie menanges sebab bie takut tengok cinta sesak nafas malam tu.malam tu cinta dah stress tahap giler gaban menanges meraung macam ape je than muntah than terus sesak nafas..when u r crying i speachless..i noe u r too worried bout me..

tadi sebelum balik pun bie bawak cinta jalan-jalan kat OU buy me a cutey polka dot bag, ribbon yang sangat cute..cinta taw bie buat senua tu sebab nak buat i tenang n ceria balik..coz juz u noe how i feel rite now..even i still bolehsenyum tapi u taw betapa suffer i kat dalam hati ni sekarang.. thank you for everything hubbie..how lucky am i to have u as
my Bestfren,
my Boyfie,
My Fiancee
and
Husband-2-be
..


Proud to love u with heart

i ♥ u



You Might Also Like

8 komen

  1. thanx adik manish..ikhlas dari ati ni akk tulis..siap nanges2 lagi sebab feeling dengar lagu blog akk ni heheh

    ReplyDelete
  2. so sweet..so touching..suka akk dengar,...akk doakan moga kalian berdua bersatu dan bahagia selamanya hingga akhir hayat...

    ReplyDelete
  3. x lama lgi pun...kiter bakal sambul engagement 6 monthlyversary jugekk ::)

    ReplyDelete
  4. kak dieha : thanx akk..amin..tq so mcuh kak..akk doakan kami ye//

    elya : wah besh2..tahniah2

    ReplyDelete
  5. OMG Tiqah!!!

    menitis airmataku. When a man cries for someone he really loves, thats when angels descend from the skies. so beautiful!

    -me, kawan FB, ingat kan?

    ReplyDelete
  6. najwa : so sweet la dear..


    sakura..thanx u so muxh darl

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google