♥1st Happy Anniversary "SWEET LIZA HANUM" Giveaway...!!!♥

Wednesday, November 03, 2010

iqa dah otak penat asik mengadap kimia tu je.so iqa macam tertarik nak masuk giveaway ni..dah la cawan die cun sangat2.yela mana tawa rezeki iqa ke kan.boleh gune cawan or set pinggan mangkuk tu after wedding iqa nanti..utk Lizahanum thanx yeah buat giveaway ni




Seorang pemenang bertuah akan menerima :
(iqa sangat suke ni.ni minum together2 dengan ikhwan after kawin mesti besh)


2 pemenang bertuah pula akan menerima :
(iqa suka yang ni jugak ni lepas kawin ni senang kan boleh guna)


3 pemenang pula akan menerima : (suke color pink ..comel)
tarikh tutp pada 5November 2010

so kalau sapa2 nak join klik di SWEET LIZAHANUM




You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google