♥ibuayahdamia vacation with kids Giveaway♥

Wednesday, November 03, 2010



kali ini iqa masuk contest pulak.wah sangat la best contest ni sebab dapat ole2 dari over the sea woooo...wah besh kan..tapi yang penting anak2 akak ni sanagt la comel..geram..tak sabar plak nak aras ada baby hehee..gatal sudah..


Syarat-syarat:




Copy & paste banner ke entry & sidebar beserta link


Tajuk Entry : ibuayahdamia vacation with kids Giveaway


~ Linkkan entry anda ke entry ini


Contest bermula 1/11/2010 dan Tamat pada 7/11/2010 (11:59PM)

kalau nak join klik sini yeah!!! Damia Aleesya & Damia Ayyunie





You Might Also Like

4 komen

  1. iqa...sis tak selesa nak ckp kt blog..nak email..nnt sedaya upaya menjwb soalan kamu yer

    ReplyDelete
  2. dik..awak salah faham lah...hadiahnya ole2 dari tempat bercuti jer...tapi bukan malaysia lah..hehe

    ok checked lulus...nanti betulkan yer ayat tu..

    ReplyDelete
  3. hahah kak sory tersalah faham hahha..thanx kak

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google