♥Terima kasih kawan-ex dip♥

Saturday, October 30, 2010



terima kasih kawan-kawan sebab masih sudi tag nama iqa and upload gambar yang ada muka iqa ni dalam vide o yang sweet sangat tu. seronok sangat tengok aktiviti yang korang dah buat.terlalu banyak benda yang iqa tak dapat join.sangat jeles sebenarnya dengan korang sebab korang dapat buat semua benda-benda yang besh sangat tu. how i wish i can join u all and do the same thing. but i cant..

im not in a good condition. i nak join uall tapi memang tak mampu. everything was changes my operation. semenjak tu jugak iqa dah tak rapat dengan korang. dan iqa tak berniat nak buat semua tu. something really bad happend to me. kalaulah diberi peluang ke dua untuk kenal koarng semua..tapi sekarang semua dah berbeza semua dengan kehidupan mengejar cita-cita.iqa jauh ari tempat kita dulu.tapi iqa tak pernah lupekan korang.. cume aiqa malu untuk tegur korang..susah nak express kan perasaan sebenar..cume jujur dari hati iqa terlalu rindu untuk pegi kelas dan duduk satu kelas dengan korang..sebab dulu iqa jarang dapat buat macam tu dengan korang...

i wish u all the best...




You Might Also Like

1 komen

  1. xpa iqa..yg pnting kta penah knal kn...pernah cpta kenangan b'sama...
    perkara lps tue biar jdik memori dlm hdup kta yar
    gud luck 4 ur final yar :)

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google