♥DIY-Bantal Hantaran♥

Monday, November 29, 2010


assalamualaikum semua..
ua ll..en.toshiba iqa ni sakit huhu..kene masuk ward esok..entahlah tak tau berapa hari kene tahan ni ha..nak format and install lagi huhuhuhu..ini iqa g
une lappy adik..pinjam dah ketagih sangat nak menghupdate...

tadi siang iqa ergi area jalan kuala kangsar..survey barang hantaran..ye u all wedding iqa memang lah lama lagi lagi berapa ratus hari entah..tapi ape kan dayo eden ni student..so susah la lopas ni tompu kan hal wedding ni ajo..sobab er eden kene fokus kat study eden tu ha..so tengah cuti nila kene survey semua barang-barang yang patut..aduhai ponat jugak den..and berjaya gak la capture beberapa pic hehehe..ssshhh rahsia jangan kecoh nanti tuan kedai marah hehehe..

bilo cakap hal hantaran..iqa giler hearts kat hantaran yang gunekan bantal tu..baru-baru ni pulak one of the blogger b2b, meeya ade post kan entry DIY-Bantal Hantaran. serius senang je cara nak buat..wah memang cantik la meeya buat..dah la kaler tema iqa sam dengan kaler die..wow..memang excited tengok bantal hantaran meeya..paling besh u all, buat bantal ni tak perlu pakai benang and jarum..sesuai la dengan tangan keras iqa yang tak reti menjahit ni ha..tapi u all sure lagi excite bile tengok kos bantal ni tak tinggi..wah suke mak!!!haha yelahkan student yang mengharapkan budget dari mak and bah macam iqa ni ha sure2 la kne berbudget selalu...



inilah hasil kerja kreatif meeya..
cantik kan...
so lets check it out the Tutorial

Thanx Meeya for sharing this with us

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google