♥Pengembaraan Makan Malam Bersama Along and Angah♥

Tuesday, July 13, 2010

K.A.M.I.

Lala cantik..
iqa hari ni kan kelas penat sangat-sangat taw.
pukul 8pm tadi baru iqa balik
lecturer bio bagi assignment and today jugak kene hantar
berselrak la we all kat dalam libry tadi..
rasa nak tercabut kaki iqa ni ha..
but wat to do..study kan..

hari tu kan ahad, malam yang iqa baru balik dari ipoh tu
iqa makan malam dengan along n angah..
memang selalu makan dengan along tapi ngan angah tak pernah
sebab angah kat koleh anggerik so jauh la sikit.
but malam tu iqa plan n ajak diorg makan sama2

nak dijadikan cerita makan kat DC (klu student uitm SA sure taunye)
semua nye habis. kedai burger berderet orang tunggu
den we all nak try makan kat sek7.
mule2 ingatkan dah kene jalan kaki dah...waaaaa!!!
tapi rezeki dari Allah elok je turun tangga DC yang mengadap Kolej Mawar
tetibe ade plak teksi berenti turunkan student elok2 depan we all
apa lagi langkah kanan lah.yahooo!!!!

pakcik teksi berentikan kitorang kat betul2 trafic light depan pintu Sek7
den we all jalan kaki ke Restoran Bamboo Desa
sedap gak makan kat situ. cume lain kali kalau iqa nak makan iqa kene order
TAK PEDAS..sebab pedas giler. memang perut gastrik iqa ni
tak tahan la dengan kepedasan macam tu.along yang tengah blur giler malam tu
angah mata sembab sebab banyak assignment
achik yang tengah tahan sakit perut kepedasan

after makan, ingatkan kene balik jalan kaki
tapi sekali lagi rezeki dari ALLAH kuar je kedai nampak ade orang letak teksi
kat tepi tu.ape lagi kitorang jenguk2 la teksi yang xde orang tu
pas tu elok je driver die pun sampai. abg india.
ramah giler abg tu. siap bagi we all resepi udang masa cili yg simple giler plak tu
hahaha..angah excited kot nak try hahaha.
den terus la die antar iqa n along kat Melati
angah kat Anggerik

so itu je kot..
Alhamdulillah ALLAH memudahkan perjalanan we all



Iqa Kecik ♥♥♥

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google