♥New Campus LYfeee♥

Monday, July 12, 2010


actually iqa dh pun masuk UITM Shah Alam seminggu
iqa stay kat Kolej Melati
wow lyfe kat cni and UMT dulu sangat la berbeza.
kat UMT mungkin sbb ade kereta
my TENGGILING LAUT
and kat sana kolej and Fac tak la jauh sangat pun
naik van kuning tu pun bayar 30sen aje

tapi kat sini fac n kolej memang la jauh.
iqa Fakulti Sains Gunaan (FSG)
betul2 dekat area menara.
penat giler kalau jalan kakai sampai kaki nanges sebab letih
naik bus Rapid tiap2 hari sekali naik RM1.
mule2 dah give up sebab 2nd day je dah sakit
dah la duk tingkt 9 kot n ujung dunia plak tu

nasib baik la aku ada Along n Angah kat sini
1st day pun Along yang bwk iqa.
ello iqa xde orientasi pun ok!!!!!
blur iqa taw..

ari ni pun tak turun makan kirim kat adil je (roomate iqa yg bucuk)
sebab tak larat sangat nak turun makan ari ni..
esk kelas pack lagi penat babe..

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google