♥Bitchy♥

Wednesday, July 07, 2010

iqa tengah marah sangat kot ni
so tak de mood la nak buat pendahuluan yang molek2

u noe wat, ade 1 bitchy girl yang ngada2 sangat
perlu ke die mengadu hal die dekat ikhwan?
perlu ke?
ello tunang orang kot
tak reti nak hormat ke?
or memang u tak de budi pekerti langsung?
perlu ke call my tunang tgh2 malam time orang semua dah
tido semata2 nak cite masalah die???

banyak lagi lelaki lain kan..

even u kan ramai BOYFREN n GURLFREN
orang buat macam ni kat u, u marah
tapi u buat kat orang, ingt orang tak marah ke.


p/s : guys sory, iqa too tired dengan klas yg pack n now bnda ni jd emo sgt.
i hate her!!!!

You Might Also Like

5 komen

  1. dear, itu mmg unacceptable..isk.
    sound la die siket.huhu

    ReplyDelete
  2. biase le tu dik oi...cabaran tgh darah manis...akak pun alami nye dulu mase baru2 nikah pun jadi jgak...yg penting handle it wisely jgn ikutkn perasaan sgt k...ikhtiar, doa n tawakal byk2 k... =)

    ReplyDelete
  3. fazira : memang unceptable.. b4 ni she call ikhwan syg dlm fb..serius memang xde adab langsung..khwan dh pnh sound dh.. ni pn ikhwan sound lagi..sakit ati kot

    kak ameh : betui la kak peritnye rasa..otak tgh penat baru masuk sem ni ha..tempat baru plak tu aduih betul2 menambahkan tensyen

    ReplyDelete
  4. iqa!!sabar tauu...setan2 bnyk menghasut tu...hu3

    ReplyDelete
  5. elya..huhu sangat menyakitkan hati bitchy ni uhuhuhuhu

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google