♥Penat Sangat♥

Tuesday, June 15, 2010

Lala, iqa baru je lepas dinner

dah lama iqa tak makan nasi, kicap and ikan goreng

berselra sangat hari ni iqa makan

iqa sekarang ni bukan kat ipoh, iqa kat Putra Highs

kat umah Abg Cheq n Kak Iza

Mr.Fiancers kata nak pegi jalan2 tengok umah mau survey2

baru tenghari tadi iqa sampai sini

pas tu terus ke tempatiqa mencari stock tudung

tapi malangnya stok tak de time ni..

wah penat nye iqa, ikhwan, adik n kak iza

merayap mencari tudung syria.

to adik iqa yang kat umah kirim sampai 5helai syria tu

sory la xde stock la sayang..

penatnye kaki i u all♥♥♥

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google