♥Juz Wanna Share♥

Friday, June 11, 2010

i noe im not the only want who face this kind of problem in this B2B Blogger World
people missunderstanding with what we're doin
when we share something or post something bout our preparation
or bout our dreams..there's a certain people start talking
-ve things bout us.

i juz wanna share, wanna help others n may be the others can hel me too
thats all!!!
iqa nak share dengan semua girlfrenz iqa, nak mintak pendapat
diorang.tak semuanya ade dekat sini. so dr fb jelah we all senang nak bincang
than senang sikit iqa nak bagitau kat wedding planner iqa n ikhwan
ape yang we all nak
im not showing off, or try to create a story thats my life are too perfect.
all de entry all de pic yang i upload di FB or di blog
tak semuanya iqa akanbuat..

everyone have their own wedding dreams
even a guy pun ada wedding dreams diorg ini kan iqa seseorang perempuan
iqa juz upload kat FB n dekat blog untuk dijadikan kenangan
nak buat semua yang macam iqa teringin tak mungkin dapat..
iqa sedar siapa iqa and taraf family iqa..
but im lucky coz my parent sangat support iqa
diorang bagi ape yang iqa nak
tanpa diorang iqa tak kan dapat majlis pertunangan yang iqa impikan
walaupun simple tapi iqa dah cukup puas..

iqa seronok sangat ade gambar dalam Album InI dreams di fb
iqa, dijadikan rujukan oleh beberapa B2B yang lain untuk wedding diorang
siap ada yang tag2 kat orang lain lagi..tapi iqa tak kesah..
malah ia happy sebab dapat tolong orang lain
niat iqa hanya nak berkongsi
tapi disalah ertikan
tak pelah, yang penting Allah lebih tahu

iqa bersyukur kerana iqa masih ada
abah, mak, ikhwan , adik yang faham iqa
yang mendukung iqa dari belakang..

and to anyone yang ade rasa iqa ni menunjuk ke
iqa mintak maaf ye..

and pas ni ada sesiapa yang nak share ke
nak tag2 gambr dengan iqa ke or tag gambar2 wedding kat fb iqa ke
silakan lah iqa ok je..
iqa happy dapat share dengan orang lain..

sharing is caring!!!!!



p/s : iqa kalau luahkan perasaan ayt memang tak reti nak susun betul2..sory ye..

Lil Bridezilla♥♥♥



You Might Also Like

8 komen

  1. wahh iqa ni lepas geram ke apa? hehe sopan sungguh ayat =P kalau fara dah lama baran hehehe apa2 pun lantak la iqa..org yg xda blog mmg akn kata mcm tu sbb dorg xphm jd blogger tu cam ne hahaha

    ReplyDelete
  2. iqa..ive been through all this too..takpe iqa..diorg tu pandai mengata aje..biarkan diorg..yg penting kite cool n buat ape yg kite impikan.. =)

    ReplyDelete
  3. farah : iqa geram la ni..nampk ni iqa geram..nampak kn kn?hehehe..tu la pasalnye orangf lain ssh nak faham kn..

    hana : yups memang dah ramai kene macam kita ni..wat to do..people kalu kite buat baik pun tak boleh buat buruk lg la plak kn..huuhu

    ReplyDelete
  4. hehe. i pon kene juge. takpela iqa, niat kita nak sharing-sharing idea kawen2 ngan other b2b kan.. biarkan ajela diorang nak cakap apa.. =)

    ReplyDelete
  5. tu la belle..org yg xde blog macam kite ni je la yg ade masalah..yg ade blog mcm kite ni ok je..huhuh

    ReplyDelete
  6. hai...sy tba2 tersinggah blog awak.. sy org ipoh jg, lahir tahun 88 jgk... xsalah pun awak tulis benda2 dalam blog ni..org2 cam sy akan bc.. besnyeeee..jeles, awak dah btunang, sy dah kapel lebih lama dr awak tp blum btunang ke hape pun...parents sy serius, study 1st!..hmm

    ReplyDelete
  7. hye awak..wah ipoh kt ne..la yeke..xpe ade jodoh x kemane..stdy la dulu senang sikit nnt..dh kehendak parent awk mcm tu kn..tp kn parent iqa dulu pn macam tu gak..tapi tetibe je dey all izinkn even iqa baru je 22..n tgh stdy..kdg2 parent ni tak dijangka.kuasa Allah

    ReplyDelete
  8. iqa,sy anonymous kat atas, skarangdah letak id..hehe.. ipoh kat bercham..iye..study dlu, lgpun org tu nak kumpul duit dlu..heeeee

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google