♥Beg Sekolah Iqa♥

Thursday, July 15, 2010

iqa pun ade beg sekolah jugak taw..
dalam beg sekolah iqa ada banyak barang hehehe
macam almari bergerak pulak hahaha

"iqa @ kak iqa bawak ape yang banyak sangat tu?"

itulah soalan yang sering diajukan kepada iqa
oleh classmate iqa..

dey all kata iqa bawak banyak barang..
memang pun..yela kelas pack kot tiap2 ari penat sangat.
telekung, labcoat, file mengikut subjek, pencil case a.k.a en.bubu
spec, wet tissue, lotion, cleanser, compact powder
handphone, PSP, books...banyak kot kan2..
botol air pun tak lupe k..

jom tengok apa iqa bawak..
tp tak detail la..
heheeini lah bag sekolah rasmi iqa. yang tak rasmi tu ade dalam almari
hehe. kalau dah gile bag ni susah gi kuliah pun nak tukar2 beg
tengok iqa bawak 2 bag sekolah.
student cemerlangkan iqa ni hahahaah
ni atas meja lab.free time lab tak de. konon study titas
telinga tersumbat dengan earfon hahahaha

ini lah bestfwen forever iqa
EN.BUBU
pensil case iqa
tomeykan??


sure ade gak yang lain yang macam iqa ni kan.
bawak barang selengkap mungkin bile nak gi kelas..
iqa bawak barang banyak bile ari SELASA n RABU je pun
sebab selasa kelas dr 10.30am-6pm
rabu lak 8.30am-10.00pm manalah tak kene angkut banyak2 kan..

ok lah nak sambung study balik la..


Lil Atiqah♥♥♥

You Might Also Like

7 komen

  1. wahhhh !! manyaknye barang ! hehe.
    klau hani, seboleh mungkin nk bawa paling sikit g kelas. hikhik :D:D

    mr bubu sgt comel !
    nak bole tak ? :PP

    ReplyDelete
  2. wah2...tp utk keselesaan iqa xpe la..
    sy pun beg penuh tiap2 hr.. tp sy xpakai beg cantik2 cam ika..pakai beg cam p skola tu,beg blakang, dah 3thun,tp tahan,sbb brand converse kot..beg sy ade fail2 ikot subjek slalunya 4, buku latihan 200muka x4, buku rujukan 2,pencil case paling kecik dlm dunia,botol air n payung...ohye,labcoat lg...huuuu..skema x? tp tpaksa,kalo x mati sy. kalo ikot hati nak bw kertas n pen shj

    ReplyDelete
  3. iqa..cutenyer mr.bubu..comey2:)

    ReplyDelete
  4. hani : kak iqa class pack.tiap2 klas memrlukan barang yang lengkap..tu nasib tak de labcoat lg tu..

    nak bubu ekh? wuek tak leh hehehehe

    sakura : wah thanx sebab singgah blog iqa..memang pun awk klu boleh nk bwk pen n kertas je..awk science student gak kn? sure awk pun faham kn..huhu banyak kot barang..plus lect suh bawak text book bio n yang berat giler..n laptop..wah giler kn

    nad : mr. bubu menjadi igauan bebudak klas iqa hehehe

    ReplyDelete
  5. hehe..sc student gk, blajar perubatan veterinar..

    oh ye,si bubu tu mmg comey la, tgk die rase nak snyum je

    ReplyDelete
  6. awk student mane? ekh..
    hahaha sebab tu la iqa bawak bubu gi klas..bad mood pun blh ceria blik..

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google