Die Tiada Pengganti

Tuesday, September 01, 2009



glitter-graphics.com

secara jujur tulus dan ikhlas.iqa sangat rindukan seseorang malam ni.die seorang insan yang sangat memahami, a gud listener, senang bawak berbincang, pandai bg nasihat. she such a great woman for me. die banyak teman iqa time kat kamous duu. yela sebab kitorang berdua je pn yg xde couple kat campus. couple iqa kn jauh.

nak taw tak kitorg suke tengok rugby. use my lil kancil or name lainnya adalah "tenggiling laut". selalu gi dinner berdua kt NR Cafe. gosh life with her memang besh. nk dekat akhir sem b4 final exam tolong die buat Final year project die bout Mango. sambil iqa tolong sambil tu iqa makan mango tu hahaha. i love mango so much. thats y la dpt gastrik. project die yang pertama gagal. tyme tu iqa kesian sgt tgk die. banyak duit terpaksa keluarkan beli mango yang baru.iqa nk sgt tolong die tapi iqa sendiri pn tgh pokai tyme 2.iqa sedih sgt tyme tu xdpt tlg die.tapi die xtau pn iqa sedih.

iqa selalu g muar time stay kt tganu. spend tyme kat umah family ame dengan ikhwan. die selalu tlg anta n ambik kt stesen bus. thanx kak xsemua orang sudi tolong iqa. die ade athma. comel jgk tyme muka die athma hehe.jangan marah.nak taw tak die akan migrain biler tengok warna kuning esp klu ade org pakai bj warna kuning terang.hehehe

mungkin die tak pernah tahu yang iqa syg sangat kat die. die mcm kakak iqa sendiri. until now die selalu msg. die memang hebat. die tabah penyabar. die pun giler2.haha dengan aksut warna warni die tu.

die adalah

NURUL IZZAH MUSTAFA..
kak u such a great sis i ever had.such a gud fren.kak i really love u



You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google