Penang vacation.

Tuesday, September 01, 2009

25th July 2009


perhentian sungai perak
agak lama dah la pergi penang ni. kali holiday dengan family ikhwan.ade uncle aunty (inlaw to be) ikhwan n ikhmal.besh jugak.banyak jugak shopping. kebetulan la plak kan, 24th tu anniversary iqa n ikhwan.4th years couple doe.hehe.petang biler sampai kat hotel, after minum kt kafe bayview iqa n ikhwan prgi jalan kat pantai syok giler babe..malam tu makan dekat satu retoran dekat mane ekh lupe la name tempat tu.tp special giler.kat restoran tu siap ade pemain piano lagi.mlm tu uncle nyanyi 2lagu.hehe uncle mmg pandai nyanyi pn.mmg besh la suara uncle. salah satu lagu tu lagu p.ramlee doe. dinner malam tu sekali dengan uncle zamry, aunty murni and lil cute fatin. after dinner we al pergi pasar malam kt feringhi. kebetulan tdo kat bayview dekat jelah. u noe wat,iqa jumpe installer adobe photoshope element7.wah besh giler.dah la barang2 kt c2 murah. dapat necklace bentuk heart dari ikhwa n.thanx hubby.muah!!!nice vacation la.






You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google