Review : Prettyful Stuff On9 Shop For baby And Mom

Tuesday, June 30, 2015


ni iqa nak suggest kat korang esp for mommy to be yang masih mencari lagi barang-barang baby dengan harga yang berpatutan..

Prettyful Stuff

owner die kawan iqa dia alam maya.. Zati.. husband zati merupakan senior mr.hubster dekat ALAM dulu. yang sukanya beli dengan zati ni harga die murah berbanding yang lain.. dan corak and design yang ada dengan on9 shop die pun lebih menarik.

kali ni iqa purchase Receiving Blanket and Tights.. 
tapi aunty zati siap bagi hadiah Sleepsuits untuk baby size newborn..
tq zatiiii!!!! hehe macam taw2 je bonda baby ni memang x beli banyak bj new born hehe..ni aunty zati dah bagi baby ni tak yah la bonda tambah g beli hehe..
ni kira hadiah 1st la yang baby terima.. alhamdulillah

antara brand yang dekat zati ni ada
Carters
Next
Luvable Friends
Autumnz

tapi bukan barang baby je taw ada dekat sini.. ada jugak for mom.. ada meternity bra jenama Autumnz.. korang gi usha2 k

untuk korang yang nak purchase boleh ke
Instagram : @prettyfulstuff
Facebook : Prettyful Stuff

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google