Nuffnang : Nando's Sedap Sangat Ke?

Tuesday, June 30, 2015



yeayyy ade CPUV la u olsssss.. alhamdulillah rezki baby walaupun seketul jeeee cpuv nye x kesahlaa.. tapi kali ni best sebab iklan Nandos..

Nando's Sedap Sangat Ke???

bagi tekak iqa and ikhwan memang superb memang our fav food la.. memang kitorang rajin ke Nando's pun.

kami memang peminat Nando's.
kalau datang sini air wajib ais lemon tea. sebab sedap lepas tu boleh refill banyak kali hahaahah

Extra Hot Peri-Peri wajiblah husbter yang punya.. den tak tahan la sampai extra hot tu..
ni adalah dish yang selalunya kitorang order. side order memang klitorang selalu order yang berlainan untuk dapatkan variety. Nasi memang wajib ade. sebab memang superb!!!! kalau tengok jagung die setongkol kau die bagi tapi memang iqa suke jagung nando's.. my favourite. untuk mushroom soup yessss sedappp.. 

ni adalah extra chicken yang di order oleh hubster.. memang kalau makan kat Nandos kadang sejam setengah pun ktorg masih dalam kedai.. sebab version ikhwan dia akan menikmati makanan tu secara slow and steady. tu cara die menikmati makanan esp yang version yang macam ni.. die bukan version nak laju jeeee..

kalau korang nak makan yang lain-lain p[un ade banyak je lagi menu lain.. boleh je gi usha dlu dekat website Nando's Malaysia 

so kesimpulannya Nanndo's Sedap Ke?? try sendiri la ye.. 
higly recomenended

You Might Also Like

3 komen

  1. @Cik Puan Tqah kan.. aish tengah2 puasa ni tetibe tekak teringin nandos's kan..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google