Bila mengandung nanti...,

Thursday, May 30, 2013

Hyee...alamak lama plak iqa tinggalkan blog..mesti ada yang dah rindu dendam dengan iqa..hahah per asan sudah..okey2 pagi2 ni tak nak cakap panjang juz nak say hello..


                       
Hye nama saya ali... Huhu ini budak buat iqa rindu die hari2.. Ni muka tgh baik..kalau start muka nakal die haa macam ade je nak kene kan orang.. Ali2 haha... Kalau mengandung nanti nak kengadap muka die ari2 la haha... Kalau keluar lelaki okey la kan macam ali..memang smart la.. Kalau perempuan? Haha haa sudah.., tp bila nak kengandung yerk heheh..tungguuuuuu
    

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google