Suka kome ye.. Adat lepas kawen..normal la tu kan..

Thursday, May 23, 2013

     
                              
                       

Cube baca gambar di atas.. Hehe dpt sambutan plak status ni kan. Hehe.. Memang ye pundah 4 orang anak buah tahun ni.. Bakal menyusul lg sorang august nanti.. .


Mak buah n bapak buah masih berdua belum ada yang mengisi perut.. Xpelah belum ada rezeki.. Tapi kita usaha n teruskan berdoa.. Ada rezeki tu nanti...ikhwan selalu cakap..

"Rezeki tu datang ikut giliran..mungkin arini rezeki kita part lain"

Iqa pun. baru je 3bulan kawen..ikhmal putra tu adk ipar iqa.. Tgk tu die yang excitedddd.. Budget macam lama sgt la abg n kakak die ni kawen hahaha... Nntk dpt baby cik at silalah shopping untuk baby ye.. Cik at kan baik hati heheheh..

Utk semua kawan2 yang sudi mendoakan tq so much... Love u alll..muahhh




Eh ada tak sesiapa nak start programe dgn herbalife..meh cepat contact kitorg laju2
Ikhwan : 0175204719

You Might Also Like

2 komen

  1. Seronoknya masih berbulan madu.. tp jgn tunggu lama2 nanti boring pulak asyik pandang dia, dia pandang kita..bila dah ada baby baru ummpphh..

    ReplyDelete
  2. @Aimaniman Ezaizahehe wwe all tak rancang pun.. Lagi cepat lg la bagus... Cuma rezeki tu belum Allah beri.. Hehe

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google