30daysbeforeibecomeyourmrs - side effect herbalife pada bakal pengantin

Friday, February 01, 2013

salam febuari kawan-kawan.. fuh hari ni dah 1 febuary.. ok iqa hanya ada 14 hari jelagi untuk bertukar status dari Cik kepada Puan.. yes pada hari yang sama pada 2minggu lagi iqa akan diijab kabul menjadi isteri kepada ikhwan.. isteri??? mannn mcm gerun je perkataan tu haha.. by the way lama gilakan tak hupdate bebelog iqa ni kan.. memang busy dengan spectacular lagi.. busy dengan preparation lagi.. arini tido 5jam je untuk setelkan banyak sangat perkara...guys doakan iqa k.. takut sangat tak sempat siap macam2 benda huhuhu..thanx syg semuaaa

saya adalah Bride to be yang sangat fanatic minum herbalife.. dan inilah hasilnya heheheeh


sejak tarikh nak dekat lagi la iqa consume product lebih serius.. bukan apa..i need energy..tak nak muka kusam atas pelamin..even make up tebal kalau muka memang dah penat toya sg pun make up pun ssh nak bagi kerjasam yang jitu kepada kita..

iqa akan minum shake sekuarang nya 3x sehari. Fish Oil and outer nutrition..kalau nak taw lebih lanjut contact iqa terus ye 0175204709. kalau lelaki pun boleh..ikhwan ada boleh tolong hehehe

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google