30daysb4ibecomeyourmrs# Stress= Makan

Tuesday, January 22, 2013

selamat pagi!!!!! mulakan hari anda dengan senyuman yeeeeee... yeah hope today will be  much better than yesterdayy...hari ni breakfast ape? iqa breakfast Shake cappucino..ala2 mat salleh gitu cappucino bagaikannn..hehehe..Have u had your shake today??



ha iqa saja nak share dengan korang journey iqa semalam time stress cari handbag for hantaran.. yeah actually its sponsored by ikhwan's aunty.. she's sponsor the money and kitorang cari sendiri handbag tu..actually permulaannya she gonna by for us..tp akibat dari kadar kos parcel yang mahal..coz she's not staying in malaysia so turn to plan B..for me ini pun dah cukup bersyukur..tak sangka dia akan sponsor..sebab iqa tak pernah jumpa dia..and dia pun tak balik for our weds..insyaallah if ada kesempatan, nanti iqa akan berterima kasih cakap sdiri kat dia for this present..and she also sponsored ikhwan's Polo T for hantaran..syukur alhamdulillah rezeki Allah.

actualy for the beginning i try to look on Coach..dari internet jelah..nk gi outlets..not in the budget..sikit2 udah..huhuh..tapi ma macam tak sokong..coz tak kene lah design die buat hantaran..xpelah..lets stop..jenuh nak terang nanti..haha..iqa klu mak tak suke something, till de end iqa akn serabut and cornfirm bnda tu tak kan menjadi.. restu ibu sampai ke syurga..ecehh hahaha..

so we juz look around dekat mall2 yang ade kat ipoh ni... ada 3je punnn yang besar la.. JJ kinta City, Aeon Station 18 and ipoh parade..

lihatlah muka stress ku yang ketara ni haaaa...time ni dekat Aeon Station 18.
***tiru hijabstyle diana amir..insyaallah i'll be like her one day..amin

after gi aeon shoot ke ipoh parade..dengan harapan warna handbag yang dikehenadki tu ade kat ana.. tapi hampa..design nya pun xde huhuhu.. lupakanlahhh huhuhuh.. lepas tu akibat ketida tenangan hati membara2.. trus gi makan.. yes MAKAN!! hahaha.. yelah dh stress mestila makan kan...hahahah..  STRESS=MAKAN

tapi we all pilih makanan sihat.. tau fu fah.. janganlah diminum sekali air gula dia..ni adalah tau fu fah pandu lalu di area pekan ipoh.sedapppp pekat giler rasa soya die terbaikkkk!!!!!!

so after hati dah tenang baru la boleh balik..perut senang hati ada gumbira hahahaha.. walaupun tak jumpe handbag lagi huahahahaha... so sambung pencarian hari ni..daaaaaaa

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google