Demam tapi energetic

Monday, September 24, 2012

wow lamanya tak update..sory guys.. i tak berapa sihat sekarang ni..

eh sebelum tu boleh tak nak mintak tolong sangat2 korang LIKE kat gambar ni.. tq sayang semua




macam kene infection la dekat tekak sekarang ni..and of course bile dah ada infection akan course fever.. so bahananya ni  la yang iqa dapat hadiahhhhh tgk bawah niii


i hate medicine!!! tapi atleast tak la macam dlu kan..dlu memang every day kene depends on ubat.. this kind of ubat normal la kan.. eh orang herbalife pun still boleh tak sihat jgk..tapi tak la plak pernah dengar herbalifer sakit chronic melainkanlah die memang sakit chronic before herbalife lagi macam iqa ni ha...


for the times being iqa tengah enjoy my shake and a mix of aloe+nitework..and of course tea for my energy..all those to recover my cell..

my shake..ade vanilla,chocolate,strawberry,cappucino n tropical fruit


aloe
 my nitework (favaourite gilerrr)
tea for energy



dengan izin Allah dis is the reason why i still can work from home sharing my life, my herbalife with u all even i tengah sakit.. yeah i still have a lots of energy..cume untuk pengantuan semua, i cant talk rite now..sakit tekak melampau menyebabkan i tak boleh cakap..

so on behalf of that anyine yang nak taw pasal herbalife either u all PM me kat FB or sms to 0175204709 or BB pin 232ACFBE





You Might Also Like

2 komen

  1. rmi jgk suggest atie herbalife nih...

    ReplyDelete
  2. @miszatie iqa peronally memang suke herbalife even b4 jadi coach..beshhh

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google