Raya Generasi Yeop Wasil

Tuesday, August 28, 2012

hachummmmmm..sumpah bersawang blog masam ni huhu..bz sikit sebelum raya ari tu sampai la ke raya..so hows raya..utk family iqa tahun  ni raya ktorg krg fun sebab my lil sis tak dapat cuti..die practicle je pun dkt salah sebuah hotel di melaka tapi still tak dapat cuti but de staff plak yang bercuti ramai..ans adik buat kerja without any supervisor or any stafff pandai2 la bdk2 student ni buat kerja..huhhh **perasaan marah seorg kakak....
last2 raya kedua me n my parent g melaka beraya di dalam hotel dgn adik..sumpah sedih.. and plg sedih bile die nanges time malam raya..i cant event speak to her..bbm je hahah sebab tak sampai hati..huaaaa..ni klu adik bce ni mst die gelak haha...

tapi tak pe,close story, juz nak share raya tahun ni selain adik xde, ade lg permbaharuan dilakukan, family belah abah we all decide to have 1 day hangout, kitorg pergi main bowling time malam raya ke4..holiyaw....memang best babe..sebab tak pernah  plak hangout reramai macam ni..sampai 4lane kitorg je..pnh kluar pn setakat yg rapat je..yg ni samapi makcik2 anak2 buah smeua follow...




 hahah ade org tetibe join jgk weeeee


dalam bertiga ni yg tengah2 je tak kawen lg hehehe

ni anak buah iqa, yg bj ijau tu haris, mule2 tdo tapi bangun tgk kat bowling terus muke excite..si abang, adam bj kuning pun mood semua happy je..
 adam pun sebuk nk bowl jgk..hahah sila lihat kasut besar adam..hehe.. 

 my curly boy
generasi YEOP WASIL



 sangat appreciate ada big family yg sgt fun!!!!

 makan time..dekat dataran

hahaha tgh2 malam follow up customer!!! yeeehaaa
tapi yang tak best nye dinner ktorg xsedapp huhuhu

yeayyyyy
selamat hari raya dari kami berdua

p/s : insyaallah akan jadi tahun akhir beraya as anak bujang mak abah...insyaallah..doakan ye


You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google