WP Ipoh - Erlina Touch

Wednesday, August 29, 2012

iqa still kat ipoh lagi ni..dont ask y huhu..hehe..sekarang ni dah nak abis bulan 8 pun kan.. start bulan 11 nanti for sure la ramai yang sibuk nak kawen kn2.so ade tak gaka2 nye yang belum booking pakej wedding..mgkn lah tidak kan..mestilah dah sibuk booking awl2 kn..tapi but bride to be yg akan kawen awl next year iqa raasa mesti ramai yg still searching..ramai kwn2 esp my friends kat Chenta Hati Sang Pelaut yang tanya kat ipoh ni mana wedding planner yang best..so lets me share few of them yang iqa rasa ok and sedap jgk mata memandang ye..iqa akan saher 1 by one ye..senang sikit nak buat review..

so for the 1st one iqa nk review, my schoolmate..


Erlina Touch 

Owner : Erlina Rahmat @ Elyn
Location : Taman Meru Ipoh
Numb Fon : 012-5007505
Fan page :  Erlina Touch

 elyn







elyn merupakan my MUA time bertunang dlu..

ok DONE..so anyone yang nk contact die refer pd FB n no fon yg iqa kasi tu..

bagi bride to be yang ada masalah berat badan dan shaping dan ade desire nk lose weight and dapat kan berat badan idaman sebelum hari bahagia call iqa cepat2 ye.. 0175204709

and sesiapa yg berminat untuk menjadi personal Wellness coach sila call iqa segera.. income part time RM2000-5000 sebulan

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google