#part 1 Grand Recognition Night- Mereka yang terlalu hebat

Friday, June 29, 2012

iqa pagi ni je minum 1 liter Aloe, 1 liter tea and 1 liter Shake..woww heaven coz im full of nutrition..i love herbalife so much.Mr.Berry alu rosak huhu so pergi masuk bengkel..aku kat rumah setelkn keje dari rumah jelah..huhuhu..nantilah aku story kenapa aku terlalu syg herbalife..it s like a gift from Allah..by the way aku nak share tentang our Grand Recognition Nite.. 

we celebrate our new  INTERNATIONAL PRESIDENT TEAM MEMBER, Uncle Allen Peter and Aunty Asriah.. and all qualifiers.. 

Theme : ELEGANCE WHITE
macam nilah cara kami qualified..bkn semua ye yang layak masuk dalam ni...heheh

 uncle allen and aunty asriah
they are my mentor..also like my parent in Herbalife..they teached me a lot..uncle aunty thank u so much sbb banyak ajar iqa. sory kalau banyak sangat pening kan kepala uncle aunty..tq so much uncle aunty
bile tengok diorang dah pres team..ayoma i feel like crying.. i love both of u uncle aunty..
Last Month income RM90k++ baru 5tahun dalam Herbalife

yeah ade gambar dengan couple yg sgt hebat..opps tetibe ade anak segera hehe
iqa syg imran(imran boyfriend iqa..muah2 kiss imran) 

20k Pres Team Member Kapten Saiful and Puan Rahimah a.k.a pak yang and mak yang
income every month RM200k++ 6tahun dalam herbalife..but still low profile sudi ambik gambar dengan aku yang br income RM3k++ 7bulan in herbalife ni ha..how humble they are..in herbalife even tinggi mana pun diorang they are still humble and hang around with us yg still new in herbalife

Pres Team Table qualifiers

Ustaz Sabran graduate from Jordan. part time herbalife work as Lecturer Uitm
last month income RM10k++

Nurul Nadiah Part time herbalife. Ade bisnes sendiri
Last Month Income RM8k++. 6bulan dalam Herbalife

Rozaidi Rusmin baru fulltime
last Month income RM5k++

Musab, kak ain n balqis(new born still dlm pantang)
last month RM31k++

Ismail and Ayu
Last month income RM15k++



congrats to all qualifiers..ramai lagi sebenarnye..tapi aku tak  berapa kenal and tak de gambar huhuhu..tapi mereka sangat hebat..tunggu sambungan seterusnya ye..panjang2 sangat karang korang muak plak nak baca kan2..








You Might Also Like

1 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google