#Part 2 Recognition Night

Tuesday, July 10, 2012

wahhh iqa terlalu bz sampai tak sempat langsung nak hupdate hupdate segala bagai.. iqa bz dengan zero to hero baru2 ni..nantikan story tentang zero to hero k..mesti ramai yang tunggu sambungan cerita tentang Recognition Night tu kan2.. ok lets continue

 abg deen and kak ana.. my upline dah setahun lebih dalam dunia coaching herbalife. sebaik sahaj kak ana lose weight 5kg dalam masa sebulan mereka berdua decide untuk jadi supervisor kerana nampak result yang sgt berkesan. deen gain 5kg dalam masa sebulan.. now deen sekarang buat fulltime herbalife dan sedang dalam proses membuka nutrition club di Cheras. last month income RM5k++

ecah. my beloved sponsor a.k.a friends a.k.a roomate.. after lose weight 15kg 3bulan decide untuk buat bisnes..dah setahun lebih dalam herbalife. buat part2 time je herbalife ni ;last month income RM4k++

Kak Ros (ujung belah kanan) lose weight 9kg 2bulan. berusia 57tahun. bersama herbalife sejak awal tahun lepas. last month income RM5600.. kalau kak ros seorang suri rumah pun mampu buat herbalife kenapa anda tidak?

fashion show.. and sy terlibat..tapi sumpah keras bile jadi model huhuhu.. fashion show sambil sharing testimony product and testimony income.

  tema recoginition night elegance white.. so we choose weomthing formal and sweet.. gabungan putih and light pink. 
dress : LH Sunshine / shawl : own colletion / Heels : Chadstone

last for u guys video a Journey of my Mentor...


You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google