The Answer How To Do Herbalife

Saturday, April 14, 2012

ramai sangat lah yang mangadu kat iqa yang diorang ni tak reti buat herbalife la tak taw macam mana nak cakap dengan orang la ape la..kadang entah sape2 je yang msg kat iqa kt fb tu pn iqa tak taw..iqa pun tak kenal die tu siapa..kalau team sendiri tu perkara normal la.. to newe people mmg la tak kan reti memamng dasaaaaatttt la kalau terus reti kan2..

" iqa how u do herbalife?"

"how u convince ow how u talk to people about  herbalife?"

"iqa mana u dapat customer ye?"

ok dah dah, banyak sangat soalan kalau nak list..the answer senang je..TRAINING!!!!

"iqa i dah pegi HOM STS semua dah..dah naik bosan..sama je"

STS and HOM tu as your energy and jantung fir herbalife.. if u really insist nak taw cara buat herbalife how orang2 yang dh success buat herbalife..u have to attend ZERO TO HERO.. yups the answer of all the question above is..

ZERO TO HERO!!!!


YEAYYYYYY iqa qualified for PARTY EXTRAVAGANZA!!!!!

i know bile nak pergi events or training for sure macam-macam halangan akan datang..cornfirm nye lah kan..memang macam2 alasan lah korang akan kasi..tak pelah iqa faham masing2 ade comitment masing-masing kan..but SERIOUS PEOPLE WILL GO TO ZERO TO HERO..so think about it.. if tak pergi zero to hero and than u not grow in herbalife.. and u still tak taw how nak buat herbalife dont blame your sponsor..they try to help u but u are the one who refuse to help yourself..think bout it..

cepat call 
iqa 012.400.6914
ikhwan 012.545.6846

p/s: alamak my word mcm harsh sgt..huhuhu tapi ikhlas dari hati huhuhu



You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google