Searching For The BIGGEST LOSER!!!

Friday, April 13, 2012

korang!!!!!!!! ade berita bestttt giler bagi sesiapa yang tengah nak turunkan berat badan!!!...korang boleh lose weight sambil korang menang wang ringgit..terbaiklah!! orang cakap bile masuk lose weight challenge macam ni semangat nak turun tu lagi kuat and usaha tu lagi berkali ganda sebabnya kite ade support dari group, lepas tu kita rasa tercabar and ade keinginan nak menang RM1000 tu kan...



Dengan bayaran hanya RM660.00 korang akan dapat

3 botol Formula 1 & 1 Tea 50gram!!!

dan lagi korang akan dapat...

free consultation from coach
free diet pemakanan utk lose
free body analysis


Prizes

1st - RM 1,000.00

2nd - RM 500.00

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google