Qualified Jom....

Thursday, April 19, 2012

 wahhhh iqa rindu giler dengan blog busuk masam kepam ni aduhai...huhuhu..korang sihat ke? mesti ramai yang tunggu post dari iqa kan (perasan kejap hahahahaha)...hope korang semua sihat je ok..ingt tak last entry iqa pos pasal GEN-H STS..time tu ade recognition..simple recognition..and dua orang of my team dapat penghormatan tu..alhamdulillah..

New Fully Qualified Supervisor
yes die adalah tunang saya dan die juga supervisor saya..business is business until we get married kite akn satu id ye hehehe..alhamdulillah im proud with him sebab he change he grow to be a better man after Spectacular Feb 2012..selama ni ikhwan pergi all events juz untuk teman iqa je..spectacular pun sebab teman kan iqa..but now die yg buat decision sendiri eveytrhing every events die yang byr sendiri..alhamdulillah..events memang telah merubah ikhwan..ikhwan buat herbalife secara part time
ni firdaus a.k.a pidot..ikhwan and pidot share bersama naik as supervisor..pidot bestfren ikhwan sejak ALAM lagi..buat bisnes dengan kawan2 memang sangat besh..alhamdulillah pidot ni pun nampak keberkesanan product time HOM, nampak bisnes time STS and nampak big picture time SPecatuclar..alhamdulillah pidot fully stop smoking sejak herbalife..pidot ni pun part time je

ni semua new fully qualified supervisor last 2months  kebanyakan nya ramai yang part time in herbalife je

NEWLY QUALIFIED PRODUCER
Nurul Aishah Shaili..aishah kawan sekolah rendah..kitorang tukar sekolah since form 1 sebab aishah tukar sekolah.jumpe aishah balik kt fb and lst november aishah jumpe iqa for herbalife..suke herbalife sebab kita akan dapat jumpe kawan2 lama balik menjalinkan hubungan yang lebih rapat..besh gilerrrr..aishah buat herbalife part2 time je..sebab aishah kerja..aishah berminat dengan business sejak attend 1st STS di Pullman putrajaya..
dear tahniah, u such a strong girl..


ni plak all barisan Worldteam Member

yang sebelah iqa tu ecah kawan sejak sekolah rendah also my sponsor..part2 time in herbalife and bekerja di salah sebuah hospital kerajaan..last month income RM5000++

alhamdulillah tahniah to all the qualifiers and all my team..iqa happy bile tgk diorang grow..syukur sangat.ramai yang nampak product mahupun bisnes melalui events..events will show u everything...so anyone yang nk buat business earn extra income juz text me 0175204709 or ikhwan  0175204710

iqa nak jemput sesiapa yang ingin tahu tentang product herbalife ke 
CUSTOMER DAY NUTRICITY
HOM
Jumaat (every week)
8.30 malam
di Taman Melawati 

call iqa 0175204709
ikhwan 0175204710

You Might Also Like

2 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google