For u that I call FIANCEE

Friday, March 23, 2012


its been so long i never wrote anything bout us..ussually about our life in herbalife..but that is our life now.. u baru balik dari main badbinton..its already 12:44 midnite..dear i donno y suddenly i feel like quite sad but mcm terharu happy semua lah macam ais batu campur hehehe..

i've been wif u for almost 7 years and as ur fiancee for almost 2years.. quite a long journey rite syg..alhamdulillah kite still together even there's a lot of things happend..tsunami taufan semua lengkap dalam pakej..bie, i donno y i feel like i really miss u.and i miss u so much..bie, ape yang jd esok dan hari2 mendatang hope we still together and always support each other..insyaallah we can survive even kita taw our next journey its getting harder..esp when u are not around

even we're not married yet but mana2 i pergi ke ape ke u always wif me sbb semua org esp my parent takut i pengsan di merata2 tempat so thats y u always by my side esp when my parent is not around hahaha.so i dah terbiasa ade u.2 tahun lebih u tak sailing u ade dengan i sentiasa..ipoh shah alam dah macam dr umah kite g JJ je hahaha..

now we're both dalam herbalife alhamdulillah Allah bagi rezeki kita di sini..syukur sangat and the greatest thing our parent sangat2 support..and we have new family nutricity family..i feel blessed..and for the 1st time in my life ade group of people terima i seadanya and always support me..im too happy wif my life in nutricity..syukur


You Might Also Like

3 komen

  1. so suweettt la dear... :) org doakan iqa ngan ikhwan kekal bahagia hingga ke syurga k...

    ReplyDelete
  2. @hanani nanie wah anda sgt pantas la dear hehehe.. thanx lalink..nnt sila lah mencutikan diri time ktorg kawen k..hope sgt kami still together until jannah

    ReplyDelete
  3. Soo sweet syg..thanks dear..n I promise I will give all my bez for u dear..luv u syg..

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google