Dengan ini saya mengumumkan tarikh pernikahan saya, pada tanggal...

Wednesday, March 28, 2012


hohoho its not me..huhu (doakan iqa ye)..tapi si handsome awal ashaari dan si cantik scha al-yahya telah mengumumkan tarikh keramat yang bakal menyatukan dua hati yang menghalalkan sebuah cinta (perghhh ayat ape ko ni iqa?)




sidang media telah diadakan pada 27 Mac bertempat di Flora Cafre, jalang ampang kuala lumpur, bagi mengumumkan tarikh bersejerah pasangan kekasih ini..




pernikahan
4 Mei 2012
Pullman putrajaya

Majlis respsi
6 Mei 2012
Putrajaya International Convention Center





p/s; doakan iqa dan ikhwan ye.ya alah permudahkan jalan kami menuju barakah mu

You Might Also Like

7 komen

  1. ingatkan tarikh nikah iqa..eeeiiiii gggrrrrrr saje je tau iqa nie..btw,nanie doakan iqa n ikhwan dipermudahkan jalan untk membina masjid ye.. :)

    ReplyDelete
  2. hehehehe sje kan ambik feelling ala2 buat pengumuman utk diri sendiri hahaha....nervous tak hahaha....mesti terkejut kan2 hahaha
    thanx nanie muaaahhh

    ReplyDelete
  3. tembak sama dia...
    baru nak makan ns minyak uncle ikhwan & aunty ika <-- ni ahmad yg ckp, bkn ibu dia..muahahahah

    ReplyDelete
  4. @IDA ADNAN hehehe jangan marah ye kakak cantik hehehe..pergh memang ahmad sgt berteknologi tinggi kecik2 dh reti main blog..hehehe

    ReplyDelete
  5. Cis, ingatkan Iqa nak announce date Iqa & Ikhwan. HEHEHE...takpelah, apa-apa pun Eni doakan iqa dan ikhwan sentiasa bahagia ye.

    ReplyDelete
  6. @Ainul Hayat sory ye lalink iqa buat gempaq sikit..sje2 ambik feeling hehehe..dh dekat la tu kot sbb gatai nk ambik feel kn2 hehehe..tq eni muaahhh

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google