Main lari-lari dengan Doktor peribadi david beckham

Wednesday, March 28, 2012

memang bukan dalam impian lah kan nak main lari-lari dengan david beckham..sebab iqa bukanlah fanatic die pn..but the great things in herbalife iqa dpt peluang main lari dengan his personal doctor..weeeweeee~..wow tak mustahil 1 day nnt dapat main lari2 dengan die kn2..

nak taw tak sape personal doctor beckham..owh my god handsome ok!!!


iqa ade buat entry pasal die dlu kat SINI

korang semua pun boleh join main lari2 ni 


so kalau nak join korang contact iqa k 0175204709
or ikhwan 0175204710

You Might Also Like

2 komen

  1. hehe.. nak jogging pun mood dah kurang skrg mcm mana nak lari2.. hehe..

    ReplyDelete
  2. @Lia haha iqa jalan je kak..heheh mmg tak suke llari2 dr dlu hahaha

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google