Relakanlah Permergianku

Wednesday, February 15, 2012



esok iqa akan balik ke shah alam..cuti memang lambat lagi habis..tapi iqa ade herbalife international training..memang berat hati nak balik..sebab bile kat rumah kite rasa safe kite rasa comfort..but iqa ada tanggungjawab..yes Herbalife and all my customers..customer tu amanah yang Allah berikan pada iqa untuk iqa bantu diorang dapat kesihatan, berat badan ideal malah untuk menjana pendapatan..alhamdulillah mak and abah faham dengan carrier iqa sebagai personal wellness coach..

ikutkan hati memang nk duk je umah..rasa besh giler..tapi untuk gadis berumur 24tahun yang masih study ni..tu semua tidak memberi kekuatan untuk duk umah goyang kaki..rasa nak nanges..kat rumah tiap2 hari makan minum semua no problem..besh je makan dgn mak and abah...kalau ade adik lagi besh..adik dah balik melaka..dlu time study dekat tganu tak de pun masalah berat hati macam ni..makin besar makin menjadi perangai manja aku ni heheh..

 mak abah
 adik























im gonna miss this moment..chit chatting dengan mak

everytime before balik iqa akn make sure all the herbalife's product cukup.. anak2 lain umur 24tahun dah mampu belikan parent macam2..bagi duit everymonth..but iqa still depends on parents..but alhamdulillah iqa mampu bekalkan MAKANAN SIHAT untuk my parents..and iqa rasa itu lagi berbaloi..coz kalau bagi duit i noe diorg juz akn simpan duit tu and 1 day diorg akn gune utk kegunaan iqa..dis time mak minx cappucino shake..alhamdulillah mak back ontrack
ni ambik dari google ye sbb tu bahasa spain hehehe

to mak abah
please take a gud care of yourself..
thank u so much coz being really understanding dengan carrier iqa
i promise i will make u proud one day..











You Might Also Like

4 komen

  1. masa study dulu selalu rasa macam yg iqa rasa..rasa berat hati nak tgglkan parent..tapi bila dah hbs stdy, kene jugak duk jauh2 sbb keje..sabar jelah :'(

    ReplyDelete
  2. @Kathy Tuah kn2..sedih kan duk jauh..iqa sampai suh parents iqa pindah duk shah alam dengan iqa hehehe

    ReplyDelete
  3. waaa..kak iqa da tukar ke domain ea ? :)
    baru perasan..thniah2! :)

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google