The Magical Of Events and Training

Thursday, February 16, 2012

iqa nak gerak balik shah alam dah..eleh sure ramai dah taw kan sebab iqa dah cite kat SINI kn..iqa balik untuk SPECTACULAR.. spectacular ni training i herbalife.. 17-19 Febuari 2012..menggabungkan Malaysia n Singapore..dijangka 7ribu peserta akan memenuhi ruang dewan!!wow!!!!

"korang ni tak abis2 sdengan event n training"

kalau kite nak ambik degree kite kne masuk U or kolej kn..kite belajar semua teory and practical..in herbalife.. kite tak de buku tak pun manual ape2 yang boleh kite rujuk and baca..marketing plan pn simple je..so kalau kite nak coach orang kite kne la pergi training and events.kite belajar dari speaker yang sememangnya dah succes..belajar macam mana diorg coach orang diorg kembangkan business..belajar dr pengalaman diorg ambik semangat diorg..bukan nya kne pergi hari2 pun kn? klu pergi U kne hari2 kn..pergi keje pun kene hari2 kn? so tak kan lah training yang beberapa kali sebulan pn tak boleh...kalau part timer herbalife pun boleh pergi, iqa tak faham kenapa full timer tak boleh attend event..

event ni dah banyak ubah kehidupan iqa bagi iqa miracle yang iqa tak jangka..

1.ikhwan terbuka hati menerima herbalife pd STS kami yang pertaman 17 Julai 2011 di Times Square.ikhwan mati2 tak nak minum herbalife..time tu dah 2minggu iqa dengan herbalife..but alhamdulillah after the STS die decide untuk consume herbalife and dah lose weight 13KG..tahniah syg.. and ape yang lg besh, die sekarang dah decide utk uat herbalife sendiri..selama ni die pergi training pn ats dasar nk teman iqa je hehehe..but now die makin serius..and dah berjaya recruit sorg senior consultant 35% diskaun.tahniah syg..

STS pertama iqa n ikhwan

the new ikhwan


2. Adik iqa berminat dengan herbalife bermula di HOM. my sis die minum2 mcm tu jelah time balik umah..but die suke shake.. and ari tu iqa berjaya bawak die ke HOM. and die ckp dengan iqa..die nak buat herbalife..die tak nak kerja..sebab die bidang Perhotelan..die still study tapi time practical pn die dh penat sgt2..dan kerja perhotelan ni ssh..tak banyak tempat yang bg kite bertudung..and now die dh mula bawak shake gi Kolej and every mornink die minum shake...

adik dah mula sharing dekat FB..tahniah adik!!!

3. Aishah Shaili..schoolmate merangkap classmate sekolah rendah...bertahun tak jumpe but atlast jumpa balik sbb aishah nk concume herbalife. decide go For supervisor and serius in herbalife for the 1st time die pergi STS naik train sdiri ok!!

iqa.Aishah

4. Ina. die ni unik..iqa ngan ikhwan bawak abg die gi HOM. kebetulan abg die turun shah alam duk dengan ikhwan so dalam terpaksa abg die pn ikut jelah..last2 abg die plak excited..n abg die product lover.so abg die suh kitog bwk ina g HOM.so 1 day tu ktorg suh ina ikut ktorang..die gi HOM dengan otak kosong langsung tak taw ape tu herbalife n iqa pn tak pernah cite sepatah pn hahaha..and at last die decide utk join herbalife!!

5. Pidot. ikhwan, pidot and amer (abg ina) diorg ni bestfren kat alam dlu.pidot dh decide nak consume product time ats kapal tgh blayar. bile die turun, jumaat ptg, we all nk ke HOM. so die ikut jelah walaupun pnt giler br sign off..hehe dh macam kes amir..so dkt HOM die nmpk Product. sabtu die ikut iqa n ikhwan gi ofis herbalife.alhamdulillah die sign up bwh ikhwan and die beli 500vp 35% discount. Ahad ade STS kat seri Pacific..and at the end of event, die decide utk ke SPECTACULAR!!! and decide to be a coach!!!

ina.pidot.ikhwan.iqa

iqa tak terang ape2 pn kt diorg pasala business sehinggalah diorg masuk event..PLUG IN SYSTEM namanya!!! and yang penting KAMI BELIMA KE SPECTACULAR!!!!! 

so gunakan event utk bercakap utk anda..terutama for the new babies in herbalife..

SIMPLE and MAGICAL

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google