Ubah Wajah Demi Tahun Baru

Friday, January 06, 2012

bismillah...

alhamdulillah iqa dah abis satu paper lagi hari ni tinggal 4 je lagi..kalau perasan blog kepam ni dah buat plastik surgery tukar rupa kn2..niat tu memang dah alam nak tukar..memang nak simple2 aje..mls dh nk banyak2 tu kan dah bosan hehe..tahun baru wajah baru la kan..

wajah dulu..header semua banyak sama..cume column jadi 2 je..

Mrs.Fuain @ Aien Jiha Geng Partner Kapal jugak, die yang tolong iqa edit blog..terima kasih for this nice, sweet n simple design.. akk likeee...iqa pun masih ade nk edit2 widget sidebar footer semua tapi tunggulah ye abis exam..sbb klu iqa start mengadap coding blog mmg sampai snaggup tak tdo sbb iqa jnis klu selagi tak puas iqa akn buat sampai iqa puas so klu mcm tu abis lah buku semua terabai.. so sapa2 perlukan pekhidmatan Ain boleh tanya die..sangat2 berpatutan..iqa pun x pernah order design utk blog kepam ni blog LuvsterCraft n IqraCollection pernah la..heheh..


You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google