Herbalife VS Pregnant

Saturday, January 07, 2012

Bismillah..


alhamdulillah iqa masih mampu menghirup udara and menikamati keindahan ciptaan allah..ramai yang bertanya pada iqa

"iqa kalau preganant boleh ambik herbalife ke? selamat ke?"

iqa tak pernah rasa mengandung sebab kawen pun belum kan hehehe..ape yang iqa taw dan penerangan yang iqa dapat serta share story dari kawan2 herbalife yang lain..alhamdulillah herbalife selamat untuk orang mengandung sebab shake tu hanyalah makanan yang mempunyai semua nutrient yang lengkap untuk badan kita.malah ramai yang mengambil herbalife dalam usaha untuk pregnant..dan alhamdulillah ramai yang berjaya selagi mereka serius minum shake.dan ramai yang cakap, baby diorang alhamdulillah semuanya sihat xde masalah..yelah dah mummy minum shake yg sangat2 tinggi nutrisi kan so sure la baby pun dapat benefit yang sangat bagus..

iqa selalu tengok kawan herbalife yang mengandung ni, kalau dari belakang tak nampak macam mengandung..badan cantik je..kat depan je baru nampak perut..hehehehe..baik anak lelaki ke perempuan ke bahagian belakang still cun..dan bile dah deliver diorang minum dalam pantang, diorang cepat shape up and lose weight..ramai jugak bgtaw susu diorang memang banyak..memang boleh buat exclusive brast feeding dengan jayanya..and ramai yang menyusukan sendiri sehingga anak berumur 2tahun..

ni iqa share ckit testimoni ye

mell baru je berumur 22tahun time dapat baby...now she's 23
try la baca cerita mell time die preggy..iqa xpreggy lg so xde la pengalaman huhu

ni ain kakak mell






iqa sendiri salah satu sebab pilih herbalife sbb iqa nk get ready dr awl utk preggy nanti..kalau org dengar mcm poyo je ambik awl..gedix sgt kn..tapi kenyataan nye sy hisup dengan satu ovary..chances sy preggy pn xsama mcm orang normal yg ade 2ovary..tapi tunang sy still sayang sy!!!!hehehe

my fan page..klik kalau sudi ye



You Might Also Like

6 komen

  1. salam kenal dan dofollow sini dik..

    dik, kalau dah setahun melahirkan, badan x kureng2, kalau batu nak amik produk ni bleh kurus ke...

    ReplyDelete
  2. wslm..tq kak follow iqa..

    boleh kak xde masalah..insyallah mmg boleh kurus kak..

    ReplyDelete
  3. nampk gayanya saya pun kena amik herbalife jugak ni. baru kurus sikit.hehe

    ReplyDelete
  4. nampk gayanya saya pun kena amik herbalife jugak ni. baru kurus sikit.hehe

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google