Jom datang Shake Party iqa

Thursday, January 26, 2012





sedapkan..yummy..sapa nk jom dtg umah iqa
bismillah..


wow pagi ni iqa tetibe je akn buat shake party kat umah iqa..guest yang cornfirm dtg tak la ramai cume 2 orang..tapi iqa lagi selesa xramai senang sikit nak handle..lagi pun ni first time iqa buat shake part sendiri..sebelum ni ecah ade handle..so dis is my 1st taxk..insyaallah everything will goes well..senang buat mcm ni..kat umah pun tak de orang..selesa utk chot chat dengan guest..lagipun guest iqa ni kawan2 sekolah..amirah, my junior and agak rapat time dlu kt sekolah sbb we all sama2 dalam kadet remaja..so kawad everyday sama2..hehe besh..atilia my batchmate..lama kot dengan atilia ni satu sekolah..


alhamdulillah allah bagi iqa peluang untuk berdakwah tentang nutrient yg hebat ni..atleast klu bukan diorg mungkin ade parent diorg yang memerlukan makanan yg sihat..insyaallah...


ari ni flavour shake kite adalah vanila + strawberry milk..


ok kalau ade sesiapa yg teringin nak iqa dtg buat shake party kat tempat korang juz msg iqa k 0124006914





You Might Also Like

3 komen

  1. Assalamualaikum. Hye sis. Jum join giveaway Nouveau Closet. Mungkin rezeki kamu ^_^

    http://nouveaucloset.blogspot.com/2012/01/giveaway-by-nouveau-closet.html

    ReplyDelete
  2. sedapnyaaaaa... bikin terliur lak... hehheee

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google