Testimoni : Skin Problem

Friday, January 27, 2012

bismillah..

dah tengah malam dh pagi dh pun iqa update ni..iqa nak share dengan korang semua testimony kulit..kebetulan tadi iqa jumpe dengan customer yg ada masalah skin..so hope testimony yg ade ni dpt membantu kak dahlia..iqa suke la nama kakak ni..DAHLIA..sweet giler..org nye pun sweet sangat..suke2..dh la awet muda..mule2 nk panggil kkk pn takut iqa ingtkn baya2 iqa je..




 6 bulan Ain mengalami masalh muka kesan guna produk kosmetik di luar sana.. (penuh dgn bahan kimia.. huhu)..Alhamdllah selepas mengamalkan nutrisi herbalife, muka sangat2 improve & yang penting confident level Ain meninggkat








maklumat lanjut boleh terus contact iqa 0124006914

fan page iqa





You Might Also Like

2 komen

  1. singgah sini. info menarik..
    Jom, dijmepu tjoin contest..^_^
    hadiah menarik..^_^
    www.pelanginadia.blogspot.com
    btw, owner blog ni cute la..:)

    ReplyDelete
  2. insyaallah nnt iqa join k...
    heheh tq dear..hehe ilusi gambar je tu hehehe

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google