tips tudung:belum try belum tawu..

Wednesday, December 28, 2011


stress sangat asyik stdy last2 keluar dgn ikhwan try cari tudung baru sempena mood cari tudung tibe2 menjelma. jala2n kat tesco 18 ehmm semua xde syria corak...den ke greentown..harga mengarut x sepadan dengan kualiti aish ssh sangat nak dapat syria corak yang besh dekat ipoh ni kenapa..

last2 dapat jugak syria corak warna brown..harga rm10 bagi rm8.

he : ehmm cantik ke?
she : knp bie nampak tak cantik ke?
he : enytah mcammmm...
she : xpe lah i try dlu
(dah siap pakai )
she : ok x bie? macam cantik je
he : haah dah pakai nampak cantik la..
she : bie pink ni cantik la nk try  boleh x?
he : macam pelik je color die..try la
(siap pakai)
he : dah pakai cantik plak..lawa la ni try la tanya kalau 2psg die bg berapa..
she : nak try yg biru ni jugak (same corak)
(siap pakai)
he : yang ni xkenelah color die syg..wat do you think?
she : pelik ekh? ehm xpela ambik pink brwon je la....kak berapa ni
kakak penjual : rm 15 jelah dua (ok murah)


untuk tudung make sure korang try dulu..terutama tudung bercorak..sbb kadang2 nampak macam cantik bile pakai jadi xkne plak..kdg2 nampak mcm buruk tp bile pakai corak die jadi cantik..so make sure try dlu sesuai x dgn muka kite..sbb x semestinya orang pakai cantik kite pakai pn cantik

You Might Also Like

3 komen

  1. hahaha, sama je cam my husband. Kalau gieh shopping pastu tanya dia, mesti dia kata cam pelik la, cam tak lawa je, etc etc pastu bila dah pakai "hek ehhh, lawa pulaaakkk" hahahahha

    ReplyDelete
  2. lyana tu la dgn lelaki ni kne tunjuk kite pakai br la diorg puas hati kn2...

    fendy haah tudung heheheeh

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google