Tips:satu baju lain rupe

Wednesday, December 28, 2011

bismillah..


ramai yang selalu tegur iqa banyak baju..gi kelas selalu tukar2 baju..selalunya apa yang iqa pakai tu sama je..yang iqa tukar cume tudung sahaja..itu sahaja..tudung dan style iqa pakai tudung..tak pun iqa pakai cardigen ke jacket ke..so dh nampak macam lain dah kan. xde la rse bosan orang tengok pn mcm fresh la xla ari2 sama je.


contoh :


1.dress putih..paling senang nk style kan dress putih sebab boleh main dgn color..tudung semua pn boleh je on..n tukar inner color


 iqa pakai dgn cardigen n pashmina grey ala2 hana tajima..xmnjadi la sgt

 dis one simple je..dgn syria corak n leggings

 yg ni sama je mcm atas cume iqa pdnkan dgn jacket cokelat bg die outstanding sikit

ni iqa padankan dgn inner baju putih..n iqa pakai jeans so pefer shawl yg ade blue color

hot tips : kalau pakai dress kosong better pakai shawl or header yang bercorak..klu x nnt bosan.




2. dress ijau kotak katik heheh(kotak2)




yg ni iqa juz tukar shawl je..

so sng je kn..xyah lah nak spesifik baju ni utk tudung ni je..so sgt x besh kn
so slmt mencoba

You Might Also Like

4 komen

  1. bykyee style bleh buat! jimat duet nk bli bju byk2. hehe :D

    ReplyDelete
  2. hehehe mmg kes jimat budget la ni sbb tu la main2 dgn style2 hahaha..student xkeje lagi so kne la budget hehehe

    ReplyDelete
  3. Tq for the tipss!Memang elok sebab boleh saving la budget sikit hehe

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google