♥saya ada tunang baru!!!♥

Thursday, October 27, 2011

bismillah.

secra jujur tulus dan ikhlas, sebenarny aku tengah siapkan lab report kimia yang dh tertangguh sekian lama akibat rasa tidak tenteram dengan subject kimia yang mampu membuatkan aku meletakkan pisau dileher sendiri.tapi demi meneruskan jugak lagi hasarat kedua ibu bapa yang masih mahukan aku terus jugak dalam bidang ni, so what to do go on jelah. bak kat mr.fiancers

"Open your heart sayang. and everything will go smooth and i trust u, u can do it"

ok sudah melalut.. iqa nak enterframe kan gambar ni kat korang..

si A : gambar korang lagi???

hahah haruslah gambar aku tak kan la nak tepek gambar orang lain kat blog aku karang kene saman la plak kan. hehehe.. testimoni pertama dari segi berat badan harus lah gambar aku and tunang aku..ni tak kalau we all pn tak menunjukkan kesan postif dari pengambilan herbalife macam orang lain nak percaya pada we all untuk jadi coach diorg kan..kn2..

so gambar pink tu time aku tunang tahun lepas and sebenarnye ianya makin bertambah sebab bahagia terlebih sehingga berat aku duk main area 55,56,57 kg..itulah naik turun nye dengan ketinggian 157.. so commeeell sangat kan...alhamdulillah after aku makan 3 months berat dh maintain je area 51kg sbb aku tak nak la kurus sangat. yang paling besh dh jarang sangat kene gastrik melainkan lah klu aku tak makan sehari suntuk memang nan ado la sure kne gastrik. tak pun kalau aku tak makan nasi dkt 3 hari aku akan craving. berbanding dlu, skrg aku lagi kerap makna nasi..setiap hari aku nak nasi. dlu tak de pn. lagipun dlu takut gemuk hahha sekarang aku boleh makan ape aje dengan senang hati. tapi tak delah boleh makan kfc ke mcD hari2..nan ado la nk selim klu mcm tu kan. than aku dah tak de migrain. energy level increase. tak period paint lagi dah. tak delah rasa nak tumbang2 tu lg dh hehehe. alhamdulillah..

untuk ikhwan plak, dlm masa 2bulan die turun7kg. saiz seluar dr 38-.35..wow!!!! amazing sebab die pegi bahagian shapping dlu untuk ikhwan..muka die dah tak tembun sangat. dlu sebelum ni almost everyday hidung berdarah..but now dh jarang sangat2 hidung berdarah cume kalau panas sangat tu still la kluar sikit..alhamdulillah..klu tak dlu ish risau tgk darah die kluar..time makan dekat tempat ber air-cond pn drh meleleh..mule2 dlu nak pengsan iqa tgk darah banyak sangat..skrg ok lah sbb dh imune hahahaha..

so skrg kami happy giler sebab dapat tunang baru gaya hdup baru. yang sanga sihat!!!.wow!!!!! sangat extra ordinary!!!!! suke sgt2 ok!!!

ikhwan pun dah decide untuk jadi herbalife personal wellness coach..alhamdulillah sbb dlu die hanya support iqa but now he JOIN me!!! wow!!!!!!

ade lagi satu berita happy hari ni..1 of my customer, sebelum ni die je makan herbalife to lose weight for her wedding, but now, kakak  and kakak ipar n rasanya abg die pun dh makan shake!!!! happy nye.. lg happy mak die pun ambik energy tea!!! wowwwww!!!!! what a really healthy family.. insyaallah iqa cube bantu semua kawan2 iqa yang nak kurus, sbb bagi iqa customer iqa ada family iqa!!! iqa bahagia dapat tolong orang ramai..rasa puas sangat tgk customer iqa tersenyum puas bile diorg dh mula lose weight or dah mula rasa sihat and bertenaga.. syukur sgt..TQ ALLAH TQ HERBALIFE!!!


ok sudah jom buat lab report lagi

You Might Also Like

5 komen

  1. wahhh kagumnya..bestnya u dh kurus... iqa setahu fza if kte amik herbalife ni kena jga pemakanan jgk kn... Fza nk krus jgk..hehe tpi xleh cntrol makan la

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah..hehe sama2 usaha untuk nampak cantik dan sihat masa kahwin nanti :)

    ReplyDelete
  3. fiza..yups klu kite nk lose wight memang kne jaga la pemakanan..macam iqa now iqa dh puas hati dgn berat iqa..sbb kebetulan tunang iqa x kasi kurus sgt..so now iqa makan herbalife utk maintain shj sbb iqa ni memang kuat makan hehehehe.. fiza berminat boleh la cntct iqa 0124006914

    azilsah..insyaallah sbb we all tak nak robohkan pelamin heheh..lagipun nk sgt wedding we all tu semprna di mata kami sendiri

    ReplyDelete
  4. salam ziarah..
    long time not visit here...
    selamat bertunang ye...
    cantekk awk :)

    ReplyDelete
  5. salam ziarah...sudi2 la singgah selalu ye...

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google