♥Sementara Dia Masih Disini♥

Wednesday, August 10, 2011

seperti yang u all semua taw..iqa tengah idung berair and sakit tekak..so ditengah malam yang sepi ni iqa call mr.hubster utk tolong belikn strepsil..hehe


hai la nasib baik la umah dekat boleh mintak tlg sbb abah pn dh letih sangat tak sampai ati nk mintak tolong abah..klu nak pergi beli sendiri jangan harap la abah kasi even ikhwan pn akan bising..yelah tengah die ade kat sini kan..kalau die ade dekat darat jangan harap la nak pegi mana2 sorang2..die pun kata die hanya dapat spend dengan iqa kejap je de leih banyak tinggalkn iqa dr bersama iqa..so mse yang sikit ni akn digunakan dengan sebaik nye..

"dont worry saya faham tugas awak, bie"

so sekarang tugas iqa menghisap strepsil sedap ni dengan punuh kenikmatan..iqa suke perisa ni and iqa sgt serasi dengan strepsil selalunye 2-3 lozenges dh ok

ni pun tengah minum air rendaman nasi..mak buat kan..mak kata boleh sejukkan badan..

so sapa2 sakit tekak boleh try k...

You Might Also Like

1 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google