♥Mulut Mu Penyeri Hari-hari Ku♥

Thursday, August 18, 2011

wah dah malam baru dapat hupdate blog n buatsinggah blog huhuhu..yelah seharian iqa bermastautin dekat libry Tun Razak ipoh dengan ikhwan..dah lama kot tak pergi sana dh 6 tahun x g sana.. kalau tak dlu eery day we all ke sana utk study+dating hahahaha..yups everyday kecuali ahad..tp time nak dkeat spm ahad pun kat sana jugak..we all study sama2 dengan kawan2..penuh la library tu geng we all je..budak TCS, SMI, ACS, Convent, MGS and banyak lagi lah..iqa TCS, ikhwan ACS hehehe..die boy school and iqa girl school. so tempat nak jumpe cuma lah di tusyen and dekat library jelah...

so we all ke sana tadi sebab ikhwan akan ambik exam next week dekat ALAM..iqa teman and tolong die study..Algebra dan Heat and Optic.. nasib la iqa ade ambik subject kimia physical and fizik last sem so boleh la tolong die sikit2...tapi algebra memang iqa dh lupe sangat2..heheh tengah memerah otak la ni...

tapi bile bab study hmm mula lah boleh tengok macam2 ragam ikhwan buat hahahaa..

ni muka time dalam kereta time nak pergi
 muke xde mood kne gegar bangun gi library hahaha
 bile muka dh ade ade mood hehehe
yang ni muka die bile tangah cari semangat nak stdy..chaiyok bie!!!

ok jom tengok gelagat die time study plak
 buku dipinjam dari hanani
 ni time mule2..kire ok lah sebab still tekun kan
 ni dh start la ni sbb ambik spek iqa
 memang ade iras2 papa bear hehehe
dan makin kritikal bile die pakai spek terbalik hahaha tu mule la tu buat MULUT
dah mule gi toilet dekat berpuluh kali..ajak lepak luar lah pastu tenung muka orang lama2 sambil buat cebik lah aduhai tunang ku..awak ni betul2 penuh variasi...perangai awak tu comel sangat...

nk tau ape jadi kat iqa??
hahahah ni lah sy yang tengah tension sbb tak dapat jawab algebra hahahah dah lama kot tinggal bnda ni

kami nak balik dah nak ambik mak nk bazar ramadhan..

bie,
awak taw tak awak ni terlalu variasi..perangai awak comel pd pandangan sy..awak taw kan bile saya marah kalau awak buat je muka yg tak berapa nk sempurna tu sure sy akan senyum hehehe..awk selalu sangat buat MULUT senonet awak tu.selalu perempuan and kanak2 je yang pandai buat mulut hhehehe.. itulah keistimewaan awak sayang..terima kasih sebab ceriakan hari2 saya dengan mulut awak tu hehehe..i wish all the best for your exam hubby


ps: kalau awak belayar nanti, saya.......

You Might Also Like

5 komen

  1. gud luck untuk ikhwan..hope dia lulus untuk exam next week..pastuh t dah bleh keje + carik duit byk2.then boleh tengok korang dua atas pelamin. :)

    ReplyDelete
  2. acik.. btapa innocentnye aku sbab taim skolah dlu aku xtau pon ko de pakwe.. huk2
    teman sjati lak tu, bkn monyet2 punya cinta, haha
    bagus gigih korg stadi
    sed0ndon kaler pink!
    klau inchek ikhwan blayar nt.. iqa.. iqa.. iqa lepak dgn zulaikha zamzuri yg single ni jelah.. hahaha

    ReplyDelete
  3. Good Luck buat Ikhwan. Bila ikhwan exam Iqa?

    ReplyDelete
  4. nana..hahahaha amin..nk kawen!!!!!hahaha


    angah : ko memang la ngah innesen ko tu melampau sgt la ngah hehehe...

    ainul lepas raya br exam huhuhu

    ReplyDelete
  5. nana..hahahaha amin..nk kawen!!!!!hahaha


    angah : ko memang la ngah innesen ko tu melampau sgt la ngah hehehe...

    ainul lepas raya br exam huhuhu

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google