♥Aku masih single puasa kali ini♥

Tuesday, August 02, 2011



dah dua hari kite berpuasa jalani ibadah ramdhan. dalam dua hari ni jugalah hati iqa sangat sayu. sayu hati bile ramai pengantin baru ramai kakak geng  kapal yang post diorang sangat bahagia dapat berpuasa and bakal menyambut aidilfitri dengan suami masing-masing. kalau orang baca ni sure orang akn cakap, iqa gedix nak kawen, iqa tak sabarsabar..hurm terpulang iqa terima semuanye dengan hati terbuka..kalau rasa meluat dengan ape iqa cakap ni tekan jelah pangkah kat sebalah kanan atas page blog iqa ni..

iqa ingatkan tahun lepas tahun terakhir iqa berpuasa dan menyambut raya dalam keadaan SINGLE lagi. rupenye tu semua nya hanya tinggal kenangan bile perkhwinan yang dirancang pada awal tahun ni terpaksa ditunda..sekarang dah masuk 1tahun 3bulan bertunang. entah tahun depan dapat beraya sebagai suami isteri atau tidak iqa pn tak taw. mungkin jugak masih sebagai tunang..tak taw lah berapa lama lagi harus menunggu...

kami berharap cahaya kebahgiaan sebuah kehidupan bersama di dalam satu kapal akan menemui kami berdua

You Might Also Like

7 komen

  1. jgn sedey kak...insyaAllah Allah akan berikan petunjuk untk akak:)

    ReplyDelete
  2. salam kak...sedih pulak baca post kali neh....saya doakan jodoh kakak dgn dia berkekalan sampai syurga...insyaAllah, kakak pun dapat jugak rasa semua kebahagiaan tuh taklama lagi...

    ReplyDelete
  3. nabila dear..huhu emo swing ke laut la dik huhuhu

    dayah : slm..amin...harap2 mcm tu lah dik

    ReplyDelete
  4. x pe kak..Allah uji akak sbb die tahu akak kuat...sbb akak org yg trplih dlm byk2 hambaNya..:)

    ReplyDelete
  5. thanx dik sebab sudi support akk..insyaallah akak akn terus kuat

    ReplyDelete
  6. insyallah. hari bahagia itu akan tiba.ada hikmah :) jgn sedih2 ye. sabr oke :) take care. selamat berpuasa & salam ramadhan dr aty :)

    ReplyDelete
  7. welcome kak...slagi sy boleh tlg akak sy tlg...akak baik dgn sy..:))

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google