♥Rezeki Ramadhan Pertama♥

Monday, August 01, 2011

salam kalaian smeua. alhamdulillah dah berjaya kite laksanakan puasa di hari pertama ni kan. hari ni lepas subuh iqa 1 family terus shoot ke melaka antar ADIK balik ke KUIM. antar kejap je trus shoot ke KL ke Jalan Raja Chulan, pergi HQ HERBALIFE untuk ambik stock yang sememangnye dah kering kontang hehehehe.. 

Mula2 abah macam tak nak pegi sebab nak kejar balik ipoh nak berbuka dan we all tak taw nak kesana sebab b4 this my Bff yang belikn stock.. so redah pakai GPS alhamdulillah sampai dengan senangnye. alhamdulillah abah terbuka hati nak bantu iqa dalam Herbalife..sanggup pinjamkan modal demi nak tengok puteri sulungnye ni berjaya sebab abah pn taw iqa terlalu minat dalam bisnes. lagipun abah sendiri dah mula sukakan herbalife da abah akui keberkesanan herbalife..nanti iqa cerita testimoni abah on de next entry..neway tahnx abah for the support..muaaaahhhh

sampai sana abah dah la main parking je depan tu haha..lepas tu masuk je fuhhhhhh berderet org. dah la terpinga2. muka sah2 blur sbb bff iqa kerja die tak dapat nak datang. ambik no utk buat order, tengok2 before iqa ade 40org lagi yang sedang Q..adoi memang tak dan la nk balik ipoh kalau menunggu macam tu kan. iqa terus ambik no untuk kaunter pertanyaan untuk request pin code number untuk on9. than iqa citelah iqa 1st time datang n trus die kasi order kat situ ikutkan tak boleh hahahhaa...thanx amoi cantik..ya Allah memang rezeki iqa la Allah permudahkan urusan iqa hari ni bersyukur sangat2..kalau tak tak taw la pukul berapa nak setel kan. memang tak perlu tunggu barang semua dh siap pack n xsamapi setengah jam pn kat situ.. REZEKI BULAN RAMADHAN.

rezeki tu bukan dinilai dari wang ringgit dan harta semata2 tapi pelbagai aspek. bagi iqa iqa sangat happy hari ni sebab macam iqa dapat hari ni.
1. abah and mak yang sangat support iqa dalam bisnes ni
2. amoi cantik yang baik hati sudi buatkn order iqa
3. iqa berjaya puasa dengan tanpa rasa letih even iqa hanya bersahur dengan shake..tapi shake ni lengkap dengan nutrisi so tak la lapar n letih even perjalan iqa hari ni sangat jauh.
4. hari ni even berbuka dengan shake iqa lebih bertenaga untuk solat terawikh berbanding semalam iqa makan nasi before gi terawikh..

ni lah yang iqa, mak iqa and tunang iqa, ikhwan makan untuk sahur and berbuka td..
wah kenyang sangat2 taw...badan rasa ringan n bertenaga sgt2...
nilah shake iqa!!!

Alhamdulillah Bersyukur sangat dengan rezeki ramadhan di hari pertama..smoga esok lebih murah rezeki buat iqa sekeluarga..amin

bagi sesiapa yang berminat nk lost weight nak gain weight or even nak buat bisnes r nak makan shake semua ni dengan harga 50% boleh contact iqa 012.400.6914.

You Might Also Like

2 komen

  1. kalo na naik kn berat badan bole ke?

    ReplyDelete
  2. aty : boleh keuda2 nye boleh cume cre pemakanan je kite ubah..gain eight memang ambik masa sikit

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google