♥Kalau Perut melayu tu nasi tetap jugak kene makan♥

Sunday, July 31, 2011

ramai tanya iqa

"iqa kalau makan HERBALIFE boleh tak makan NASI?"

boleh, even utk lost weight programe sekali pun u boleh makan nasi for lunch..cume kite galakkan makan lauk yg sihat contoh sup ayam sayu ikan bakar mcm tu la.

sebagai bukti ni lauk lunch iqa td..haha yg ni kurang sihat sikit ye sbb yelah weekend lgpn esk dh puasa kn. dh nama pn orang perak tu orang perak jgk la..tempoyak memang kegilaan family..

so janglah takut tak boleh makan nasi bile makan herbalife sbb anda BOLEH MAKAN NASI!!

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google