♥Hatta Dolmat Dan SYahrir Nurdin Menjadi Taruhan Majalah Pengantin Bulan Ogos♥

Thursday, July 14, 2011

hye dear lovely.. To All BBF esp u all dh dapatkn Majalah Pengantin Isu Ogos x? guys kali ni fesyen and hantaran die banyak yang cun2..iqa dah lama tak beli majlan pengantin sbb macam bosan je..tapi bulan ogos ni memang besh!!

kan besh kalau iqa pn secantik rozita che wan 

 besh sgt bile design2 hatta dolmat dijadikn sebagai salah satu isi majalah
heart the peach dress macam sesuai je untuk majlis bertandang

 syahrir nurdin pn ade

 heart sgt dis one sesuai utk majlis nikah owh tak sabar nk nikah sebab nak pakai baju cantik2 
haha bole ke mcm tu hahaha

n iqa heart dis hantaran dh seseuai sgt la tema kuning putih for my nikah..
nk tiru boleh x en.majalah hehehehe



so BBF cepat2 beli taw!!!! tak rugi banyak benda besh bulan ni

You Might Also Like

4 komen

  1. tgh tggu komisen ni..baru beli..hehe

    ReplyDelete
  2. ish, tengok gambar ni semua..rasa nak naik pelamin plak ^^

    "salam perkenalan"

    ReplyDelete
  3. Ada beli dah . :D bagi mak andam buat baju reception !
    awaaaakkkk .. ^___^
    Sy folllooowww awak . .
    Jom follow kita balik.
    ceritabakalpengantin.blogspot.com
    ^___^

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google