♥Baju Sanding ku hanyalah seluar jeans dan tshirt♥

Thursday, July 07, 2011

salam my dear lovely dovey followers and silent readers..baru sekarang iqa berjaya mengHUPDATE belooooggg yang dah terblock utk dihupdate akibat kebusyan bersama my BABY yang memerlukan perhatian secukupnye..

just nak share malam tadi iqa mimpi something yang agak kelakar n pelik jugak lah.. dalam mimpi tu
situasi dan suasana : majlis perkahwinan iqa n ikhwan


boleh tak dalam mimpi venue kitorg terbalik. iqa yang merancang nk buat wedding kat umah tetibe plak la pelamin iqa tu dipasang di dewan yg sememangnye ikhwan dh book hahaha. tapi yang seronoknye pelamin tu sgt indah memang kene dengan warna tema terlalu indah..tapi kelam kabut la sebab kenduri kat umah pelamin kat dewan..ape ke peliknye tu hahahaha





belah ikhwan plak tetibe plak pelamin die kat umah die. la dh la pelamin tu biasa2 je design nye tak sama lgsg dgn design pelamin yang we all dh rancang hahahaha warna tema lari sbb dlm mimpi tu warna puteh hahahaha..ntah ape2 je mcm mne plak boleh tertukar aduhai..ngarut2 je..

sila bayangkan kalau iqa and ikhwan bersanding pakai macam ni je hurmmmmm

paling ngarut bile dalam mimpi tu time majlis iqa pakai tshirt n jeans aje..org semua dh dtg bersanding tak jgk sbb iqa terlalu blur kenapa boleh tertukar macam tu hahaha...orang bersanding iqa ttp jgk tanya kenapa boleh tertukar aduhai ape kes?????

You Might Also Like

9 komen

  1. kalau betullah pki jeans... should be the 1st wedding couple dlm malaysia ni yg buat mcm tuu... ;)

    New post :Itu Awan.. Awan.. AwanBand!

    ReplyDelete
  2. last week, i mimpi gak ttg pelamin.

    all white, termasuk baju..so tk nmpk ape. T_T

    ReplyDelete
  3. hehe itu petanda nak pakai baju vasss la tuhhh ehhehe

    ReplyDelete
  4. hehehehe....mcm2 mimpi..i plak siap mimpi tunang utk kali kedua..ehehee

    ReplyDelete
  5. hahahahahha...awak......macma mana boleyh mimpi macam tu?agaknya before tido berangan2 kot..tu sampai termimpi...tapi tak la pakai jeans time bersanding kan...hahahaha...buat lawak jeee..kikiki

    ReplyDelete
  6. huhu ni mesti pk sgt pasal wedding sampai termimpi2

    ReplyDelete
  7. heheh lawakkan kawan2..xtaw ape kes ampai mimpi2..sdgkn iqa tak pikir sgt pn tentang wedding.agknye la kn klu iqa pakai jeans n tshirt je time wedding mau abah iqa org ptama yang bising hahahaha..tp kdg2 terpikir jgk knp mimpi mcm tu

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google