♥Iqa U Dah Ada Baby ke? Bile U Bersalin♥

Tuesday, July 05, 2011

semenjak iqa post entry yang SEBELUM ni , dah mule ramai yang bertanya iqa

"iqa dah ade BABY ke?"

jawapannye
yes!!!! 
iqa dah ada BABY

betul lah..tapi bukan la baby wuek2 yang boleh nanges..ni baby jantung si hati..iqa kan baru bertunang (setahun 2 bulan dh bertunang kire baru ke?) tak kan lah ade baby mau kne halau dengan abah kalau baru status bertunang dah ade baby hehehe. macam mana la iqa nak bersalin, kawen pun belum..owh mshy2 cat hehehe...nak ade baby wuek2 kene tunggu next year la ye insyaallah hehehe...ni baby lain jom2 join iqa layan baby iqa ni



dekat FB pun ade..cepat2 jadi fan my BABY..hehehe

http://www.facebook.com/pages/Luvster-Craft/164494813616915?ref=ts



♥Atiqah mutaza

You Might Also Like

2 komen

  1. mula2 baca pun igt ika ada bby uweekk2...keh2

    ReplyDelete
  2. hehehehehe... tu kne tunggu lepas iqa kawen baru la boleh hehehehe..ni iqa buat baby alam maya je dlu hehehehe

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google