♥Hati Ku Tejatuh Bergolek2♥

Friday, May 20, 2011

betul la kata orangkan kalau dah jatuh cinta jatuh hati hati terpaut tidur pun tak lena. susah betul macam ni..excited sampai nak tidor pun susah..mata dah bengkak2 dh ni.. aisyh masalah betul kalau kene virus angau ni..ni kes tengok kak nita salah sorangahli geng kapal tengok die buat felt craft...iqa dah memang lama sangat minta benda alah ni..kak nita plak baik ati nak ajar basic step untuk felt craft ni.. sekarang ni iqa dah survey beberap tutorial..insyaallah rasanya boleh buat.. sebab kebanyakannya hanya gunekan jahitan tangan je so okla lah kan..

sekarang ni iqa tengah cari kedai dekat ipoh yang jual felt fabric ni..ade spe2 tau tak?

contoh kraf felt fabrics




You Might Also Like

4 komen

  1. salam ika.....kalau betul ika nakkak nani makeup ika nanti...ke ipoh pun kak nani boleh datang insyallah.....

    ReplyDelete
  2. hai ika.....tarikh tunang kita sama la...warna tema pun sama! PINK!! hehehehe

    ReplyDelete
  3. Kak nani... berapa ye kak nani punye charge?

    hunny: haha yeke?? wah memang kuat betul ikatan kimia hehehe

    ReplyDelete
  4. hahahhaha.......sila la lawati my blog untuk mencuci mata....

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google